Wooninspiratie kun je overal opdoen

Wooninspiratie

door

in ,
Heb je een nieuwe woning of wil je gewoon iets anders voor je huidig interieur? Dan kun je wel wat wooninspiratie gebruiken. Er zijn verschillende woonmagazines te koop waarmee je inspiratie op kunt doen of je bezoekt websites die inspirerende woonideeën laten zien. Het is natuurlijk ook gezellig om fysiek te gaan shoppen op een woonboulevard. Woontrends verschillen per jaar. Wil je weten welke woontrend dit jaar populair is? Dat zijn er meerderen waaronder de één op één tint, vintage, jungle en puur natuur. Kom je er door de vele aanbiedingen niet uit, dan kun je ervoor kiezen hulp in te roepen van een binnenhuisadviseur.
Wooninspiratie vind je hier

Wooninspiratie in een notendop

Je kunt bij elke kleur die je kiest, deze doorvoeren in heel je interieur. Je interieur krijgt daardoor een deftige uitstraling. Dit jaar zie je veel ronde vormen terugkomen. Dan moet je denken aan ronde spiegels, ronde sierkussens en bijvoorbeeld een ronde poef. En dan de junglestijl, die blijft fantastisch! Grote groene kamerplanten gecombineerd met goudgele kleurencombinatie maakt je interieur avontuurlijk. Puur natuur is sowieso een trend dit jaar. De beste inspiratie daarvoor is de natuur zelf in te gaan! Kijk rond naar de kleurschakeringen en je hebt tal aan inspiratie. Allerlei soorten groen en bruin gaan aan je oog voorbij. Schitterende vlinders, bloemen en struiken maken het beeld compleet. Geweldig toch om dit terug te laten komen in je interieur.

Andere mogelijkheden

Wat dacht je van een behang met vlinders? Verwerk de natuurtinten in de kleur op je muur of gordijnen. De hemelblauwe kleuren staan fris. Groen en goudgeel voegen een vleugje zonlicht toe. Mogelijk wil je een opvallend interieur met rijke kleuren. Felle keukenstoelen, lampen en woonaccessoires zijn er tegenwoordig genoeg te vinden. Vergeet niet je vloer mooi te maken, neem voor inspiratie een kijkje bij vloerspecialisten. Dit geldt natuurlijk ook voor je plafond. Er zijn nieuwe (oude) trends zoals vintage planken tegen het plafond of een opvallende lichtbak. Bekijk meer bij de plafondspecialisten voor inspiratie.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *