thuisbeveiligingssysteem

Woningveiligheid: Alles wat u moet weten

door

in

Wat wilt u beschermen? Is het uw dierbaren? Huisdieren?Bezittingen? Wat het ook is, uw huis moet veilig zijn. Dit artikel beschrijft een verscheidenheid aan technieken en strategieën die u gemakkelijk kunt implementeren om uw huis te beschermen tegen schade. De deskundigen hebben u het advies gegeven dat u nodig heeft, dus lees verder.

Als je toevallig je sleutels verliest, verander dan meteen je sloten. Er is geen informatie over waar uw sleutels zich bevinden en als iemand ze heeft, kunnen ze uiteindelijk uw huis een ongevraagd bezoek brengen. Het verwisselen van uw sloten is een veel betere optie en kan ervoor zorgen dat uw huis veilig is tegen verlies van uw sleutels.

Houd het gebied direct naast uw huis vrij van struiken om indringers te verstopplaatsen te ontzeggen. Hoewel het hebben van struiken en sierstruiken onder ramen en langs de zijkanten van uw huis mooi kan zijn, zijn ze perfecte schuilplaatsen voor mensen die proberen in te breken. Houd deze potentiële probleemplekken vrij, vooral voor en rond de ramen.

U moet uw garage beveiligen als deze aan uw huis is bevestigd. Het is mogelijk voor een indringer om in de garage te krijgen en dan toegang te krijgen tot het huis, maar je kunt er iets aan doen. Met behulp van een C-klem op de garagedeur wordt voorkomen dat deze opengaat door op het spoor van de deur te blijven staan. Denk verder aan de juiste oplegsloten, deze bieden extra veiligheid voor verschillende typen deuren.

Woningveiligheid
Hoe hebt u uw huis beschermd? 

Thuisbeveiligingssysteem

Een thuisbeveiligingssysteem werkt door de lokale politie te waarschuwen als het alarm afgaat. De politie belt onmiddellijk een telefoontje naar uw huis. Als u uw telefoon niet opneemt en een beveiligingscode opgeeft, wordt er een medewerker naar uw huis gestuurd met een eventuele back-up beschikbaar mocht dat nodig zijn.

Als u voor langere tijd niet thuis bent, geef mensen de illusie dat er iemand aanwezig is. Laat een tv, radio of licht aan staan, zodat inbrekers over uw huis heen springen als ze op jacht zijn naar een huis om in te breken.

Bescherm uw waardevolle spullen. Enkele veelvoorkomende manieren om dit te doen zijn door ze op te slaan in een kluisje of op te slaan in een zware kluis die bijna onmogelijk te verplaatsen is. Zorg ervoor dat de kluis brandveilig is. Voor kleinere waardevolle spullen kunt u gebruik maken van een uitsparing in de bovenkant van uw deur. U kunt zelfs een onderduikplek in een akoestisch plafond creëren door een tegel te verwijderen en te restaureren met zoiets als magnetische bevestigingsmiddelen. Zorg ervoor dat u bij deze methode geen vingerafdrukken achterlaat.

Als u een deur in uw garage die leidt naar de binnenkant van uw huis, zorg ervoor dat u uw garagedeur naar beneden te houden als er niemand is. Het hebben van een open deur geeft een inbreker een plaats om binnen te komen, wat betekent dat u en uw gezin in gevaar kan zijn.

Conclusie

Dit deskundig advies is echt uniek en van onschatbare waarde. Zonder dit advies is uw huis niet meer dan een gebouw dat openstaat voor schade en vernieling. Wanneer u deze informatie gebruikt, beschermt u uw huis volledig. Dat betekent dat u er te allen tijde zeker van bent dat de mensen in uw huis veilig zijn voor schade.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *