Verbouwen zonder breken

Wat als we jou vertelden dat je kunt verbouwen zonder te breken? Kan je je dat voorstellen? Het is écht mogelijk. Kleine, maar ook grote verbouwingsprojecten kunnen aangepakt worden zonder afbraakwerken. Dat betekent dus dat je niet meer in de stof hoeft te zitten en bijgevolg een paar vakmannen niet nodig zal hebben. Kostenbesparing dus! Geen extra kosten meer om binnenshuis te pleisteren, stucen, schilderen of texen.

Keukenrenovatie zonder te breken

Of je nu een keukenrenovatie noord-brabant voor de boeg heeft, of elders in Nederland de keuken wenst te verbouwen, het is mogelijk om de werken aan te pakken zonder sloopwerk. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe keukenfrontjes, een likje verf of de installatie van nieuw keukenapparatuur. Deze ingrepen zijn vaak op korte tijd te bewerkstelligen en vergen geen afbraakwerken. Ze zorgen voor een metamorfose in de oude keuken.

Verbouwen zonder breken
Is uw keuken ook toe aan een renovatie?

Rioolrenovatie zonder sloopwerk

Wie aan rioolrenovatie denkt, denkt al snel aan grote hamers, drilboren en mondkapjes. Maar dat is helemaal niet nodig. Er bestaan minder rigoureuze manieren die hetzelfde effect bekomen! De oplossing heet “relinen”. Dankzij deze oplossing hoef je niet meer te breken, het is daarbovenop een milieubewuste én vaak al snelle oplossing voor het probleem in de riolering.

Sanitaire voorzieningen zonder afbraakwerken

Ook de badkamer of het kleinste kamertje in huis kan zonder stofwolken verbouwd worden. Zo kan over de oude wanden een systeemwand geplaatst worden. Op die manier blijven de oude tegels zitten en krijgen de nieuwe tegels met een frisse uitstraling plek op de nieuwe wand. Nog een simpele manier voor een metamorfose: leg over de bestaande vloer een PVC-vloer.

Je ziet er zijn meerdere wegen die naar verbouwing leiden. Laat je goed informeren en waar je het nodig hebt bijstaan door professionelen. Er zijn vaklui die hier dag in dag uit mee bezig zijn en voor jou de mogelijkheden in kaart brengen.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *