gietvloer

Helemaal anders: een gietvloer in huis

Wanneer je gaat verbouwen, moet je niet alleen keuzes maken in welke look je je muren gaat geven, of je je meubels houdt of opnieuw verft, maar ook welke vloer past bij het geheel. Is dat een laminaatvloer, een luxueuze parketvloer of zijn dat plavuizen of wordt dat een houten vloer?

Even helemaal anders

Bovenstaande voorbeelden zij vrij traditioneel. Maar waarom zo traditioneel? Kies voor een gietvloer en je bent helemaal eigentijds. Een gietvloer past altijd bij je interieur. Een gietvloer is namelijk in vrijwel alle RAL-kleuren leverbaar. Er zijn verschillende soorten gietvloeren. De ene vloer heeft wat meer mogelijkheden in kleur en design. De andere vloer voelt wat warmer aan. Maak daarin uw eigen keuze en laat u daarin adviseren door Van Hollandse Bodem. Zij kunnen u ook advies geven waarbij het lichtinval in uw woning, de mate van gebruik en de ondergrond in de keuze van vloer en kleur meegenomen worden.

Voordelen gietvloer.jpg
Wat voor soort vloer zou jij kiezen?

De voordelen van een gietvloer
Wat zijn nu eigenlijk de voordelen van een gietvloer? Een gietvloer wordt naadloos gelegd en is daardoor zeer onderhoudsvriendelijk. Je hebt nergens opgehoopt vuil of randjes stof meer. Parketvloer onderhoud vraagt hier vaak wél om. Wanneer je een mooie vloer hebt, is het aan te raden dit bij te houden. Het grote onderhoud kun je aan een professional overlaten. Met een gietvloer hoef je je hier in ieder geval nauwelijsk zorgen om te maken. De vloer is daarnaast reinigbaar met een vochtige doek of dweil. Het is ook echt een vloer om op te leven. Met een speciale laag er over heen is hij zelfs geschikt voor intensief gebruik van rolstoelen en bureaustoelen. U zult er dus jarenlang plezier van hebben.

Vloerverwarming

Wanneer u vloerverwarming heeft dan is dat voor een gietvloer geen probleem. De vloer geleidt namelijk zeer goed de warmte. Zodat de vloer overal even warm aan zal vormen. Door de licht elasticiteit is de vloer ook zeer goed geschikt voor nieuwbouw vloeren. Als er nog wat scheuren of oneffenheden in de onderlaag zitten zal de gietvloer dit perfect opvangen. Naast al deze voordelen heeft een gietvloer ook het zeer grote voordeel dat deze over vrijwel alle bestaande vloeren (als houten vloeren, plavuizen of beton) heen is te leggen. Dat scheelt u veel tijd en geld tijdens uw verbouwing. Een prachtige vloer om op te wonen, te leven en te spelen!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *