bus huren verhuizen

Kun jij wel een helpende hand gebruiken bij je verhuizing?

door

in

Is de verbouwing klaar en is het tijd om te verhuizen? Lees dan snel verder voor de beste vershuistips!

Wanneer je gaat verhuizen, is het inladen van de auto of het busje onontkoombaar! Het liefst zijn we er zo snel mogelijk vanaf en hebben we geen zin om meerdere malen de indeling te moeten aanpassen. Was jij nooit een ster in wiskunde? Geen zorgen! Waarschijnlijk is er nog wel iets blijven hangen van de tijd van Tetris en Lego. In ieder geval hebben wij een aantal tips die je op weg kunnen helpen!

Goed begonnen is half gewonnen!

Allereerst is het slim om te bedenken welke auto je gaat gebruiken. Heb je zelf genoeg ruimte of is een busje huren handiger? Verder scheelt het enorm als je verhuisdozen van hetzelfde formaat gebruikt en deze niet te zwaar maakt. Zijn sommige dozen zwaarder dan andere? Maak hier dan onderscheid in, de zware dozen gaan namelijk onderop en de lichte dozen bovenop in de verhuiswagen!

verhuizen
Ga jij binnenkort verhuizen?

Van je vrienden moet je het hebben

Fijn als je vrienden willen helpen met verhuizen, maar je échte beste vrienden zijn het steekwagentje en werkhandschoenen. Zo ga je met het inladen niet door je rug en krijg je ook geen last van blaren en wondjes aan je handen, welke je hard nodig hebt om te proosten als de verhuizing achter de rug is!

Hulpmiddelen

Spaarbanden of touwen zijn erg handig om ervoor te zorgen dat de spullen niet verschuiven tijdens het rijden. Gebruik ook doeken om de meubelen te beschermen en te voorkomen dat je auto beschadigt. Ben je erg gehecht aan de leren bekleding van je auto? Dan is het beter om de opties van autoverhuur te bekijken.

De laatste loodjes

Je bent nu klaar om de spullen in te laden. Het handigst is om je laadruimte in drieën te delen. We werken van achteren naar voren.

Deel 1
Hier komen alle zware huishoudelijke spullen en laad je dus als eerste in. Zet alles zo strak mogelijk neer en benut alle ruimte die je hebt.

Deel 2
Hier komen grote en zware meubels. Je kan de lege plekken opvullen met zacht materiaal. Als je echt pro wil worden, vul je de meubels ook met spullen. Dat scheelt weer ruimte!

Deel 3
Als laatste laad je alle spullen in die niet te stapelen zijn. Ook pak je nu alle spullen in die je gelijk nodig hebt: je koffiezetapparaat of het kratje bier!

Zo, nu ben je er helemaal klaar voor en hoef je geen professioneel verhuisbedrijf in te schakelen. Heel veel succes met de verhuizing en veel plezier in je nieuwe huis!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *