lampen

Wat zijn LED downlights?

door

in

Een downlighter is een LED lamp die geïntegreerd is in het plafond, waardoor deze valt onder de categorie inbouwverlichting. Deze speciale inbouw lamp zorgt ervoor dat het licht gelijkmatig wordt verdeeld over een ruimte. De LED downlight verschilt daarin van spotverlichting, waarbij het vaak belangrijker is om een specifiek element te belichten. De LED downlight doet dat niet, deze zorgt ervoor dat het licht juist egaal wordt verdeeld. De verdeling van het licht is dermate goed geregeld, dat zelfs donkere hoeken worden meegenomen.

De LED downlight zorgt voor helder en sfeervol licht

De LED downlight zorgt voor constant en helder licht. De lampen zijn te verkrijgen in verschillende wattages, lichtkleuren en formaten. Om te bepalen welke type lamp het beste past bij uw wensen, zult u op voorhand moeten weten wat u nodig heeft. De LED lampen worden namelijk voor verschillende doeleinden gebruikt. Deze soort verlichting zien we vaak terug op beurzen en in hotels, kantoren en leefruimtes. Kortom de lampen hebben diverse mogelijkheden. De lampen gaan voor een langere periode mee. Gemiddeld gaat een lamp zo’n 30.000 branduren mee. Het exact aantal branduren is niet precies te definiëren, dit is namelijk afhankelijk van de type lamp. De lichtkleuren worden uitgedrukt in Kelvin (K). De LED downlights zijn te verkrijgen in drie verschillende lichtkleuren, namelijk:

  • warm wit;
  • koud wit;
  • neutraal wit;
  • lampen
    LED downlight zorgt voor constant en helderlicht. Een ideetje voor jou?

Deze kleuren bepalen de sfeer die een ruimte moet uitdragen. U kunt ruim advies vinden in de juiste keuze voor de perfecte LED downlight lamp.

Bespaar geld met Led downlight lampen

Het is wel noodzaak dat u let op de kwaliteit van de LED Downlight. Deze zijn vaak in meerdere prijscategorieën te verkrijgen. Wilt u een goede kwaliteit LED Downlight kopen, kies dan niet voor de allergoedkoopste. Meestal is goedkoop duurkoop en dat geld zeker met dit soort inbouwverlichting. Bij Ledinbouwverlichting.nl worden alleen de zeer goede kwaliteit LED downlights verkocht.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *