Tips voor het verbouwen van je bedrijfspand

door

in

Onlangs zijn wij verhuisd met ons bedrijfspand. Dat is natuurlijk niet iets wat je op de een of andere dag beslist. Hier gaat eenmaal wat meer tijd overheen. Je moet van te voren plannen wat je wanneer gedaan wilt hebben.  Het begint al met de verbouwing van het pand zelf, dan nog wanneer je alle meubels over wilt hebben et cetera.

We brengen hieronder een aantal tips naar voren wanneer je het bedrijfspand gaat verbouwen.

1. Stippel een planning uit

Wanneer je een planning uitstippelt aan de hand van een tijdlijn, weet je altijd wanneer er wat gedaan moet worden. Het enige wat je dan nog moet doen is alles uitvoeren.

2. Zorg voor voldoende handen

Wat je tegenwoordig ziet is dat mensen steeds meer hooi op hun vork willen nemen. Zorg dat er bij de verhuizing en overgang voldoende mensen bij betrokken zijn. Hierdoor kan je zelf ook meer doen. Meerdere handen maakt namelijk lichter werk.

3. Al jarenlang dezelfde huisstijl? Vernieuw het!

Je bent niet voor niets aan het verhuizen. Dat betekent dat je zaken aan het veranderen bent binnen het bedrijf. Soms is een volledig nieuwe huisstijl hier een goed onderdeel van. Zo kan een reclamebureau Den Haag bijvoorbeeld voor de gevelreclame Den Haag zorgen. Dit zorgt voor meer exposure van je bedrijf.

4. Zorg voor een interieur adviseur

Wanneer je een interieuradviseur aanstelt, kan deze je van adviezen voorzien voor je interieur. Hij bepaalt dan hoe je uitstraling van de zaak eruit kan komen te zien. Ideaal voor nieuwe bureaus!

 


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *