Muurschildering voor jouw huis

Maak je huis uniek met een hippe muurschildering

In een modern huis moet alles strak zijn. Witte wanden met degelijk stukwerk, design meubels en een nette vloer. Op het eerste gezicht mooi, maar het kan een beetje saai worden na verloop van tijd. Daarnaast ben je ook niet echt uniek in je woonstijl. De meeste van je vrienden hebben dezelfde steriele inrichting. Hoe kun je jouw woonstijl een meer eigen karakter geven zonder dat het meteen een bonte verzameling van allerlei kleuren wordt?
Muurschildering, uniek en creatief

Hoe breng je iets unieks in je huis?

Een manier om iets unieks in je huis te brengen is een muurschildering op een van de witte wanden te nemen. Je kunt een onderwerp kiezen dat echt bij je past. Als je bijvoorbeeld een passie voor klimmen hebt, dan kun je kiezen voor een mooi gebergte met besneeuwde toppen. Ben je fan van Disney, dan kun je een mooi Disney paleis kiezen. Je kunt ook kiezen voor een meer persoonlijke muurschildering met portretten van je gezin of een afbeelding van je huisdier. Met een muurschildering voeg je een eigen unieke touch toe aan je interieur en creëer je een eigen woonstijl.

Muurschildering maken, hoe pak je dat aan?

Als je zelf graag schildert, dan is het goed mogelijk om zelf een muurschildering te maken. Maak eerst een ontwerp in een schetsboek en werk dat uit voordat je daadwerkelijk aan de muur begint. Als je niet alleen woont, betrek dan je gezinsleden in het proces. Jij vindt het misschien geweldig om een portret van je dochters op de wand te hebben, maar zij kunnen daar wel eens heel anders over denken. De wand waarop je de muurschildering wilt maken, moet wit zijn. Gebruik voor de muurschildering zelf alleen verf op waterbasis en maak de verf niet te dun. Het is ook beter om lichte kleuren te gebruiken in plaats van donkere.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *