Je woning verkopen: waar moet je opletten

door

in

Tegenwoordig staan er heel wat huizen te koop. Voor huizenkopers gunstig, gezien de economische crisis zijn de huizenprijzen behoorlijk gedaald. Zo zou het dus voor kunnen komen dat een huis waar je eerst niet voor in aanmerking kwam, nu ineens wel zou kunnen kopen. Voor de huizenverkopers dit niet altijd even eerlijk. Maar dat ter zijde.
Bij het kopen en / of verkopen van een woning is het verstandig in zee te gaan met een (aankoop) makelaar. In dit artikel gaan we het hebben over een makelaar De Moer.

De Moer

Maar, voordat we het gaan hebben over de makelaar, gaan we eerst meer informatie geven over de moer. De moer is een authentiek dorp. Het is een van de drie zogeheten kerkdorpen in de gemeente Loon op Zand, in het altijd gezellige Brabant. Het is een kleinschalig dorp en telde op 1 januari 2015 350 inwoners.

Makelaar De Moer

Nu even terug bij het kopje van de makelaar. Het lijkt misschien niet altijd voor de hand liggend, maar zowel in de verkopende positie als in de kopende positie is het verstandig om met een makelaar in zee te gaan. Wanneer je je huis verkopen De Moer wilt, helpt de makelaar je bijvoorbeeld bij het bezichtigen van de woning. Een makelaar kent de buurt, de gemeente, de voorzieningen en kan veel over een huis vertellen. Ook weet een makelaar de verschillende wegen te bewandelen en kan hij / zij je handige tips geven over verschillende uiteenlopende zaken. Vooral in kleine dorpen zoals de moer is het juist verstandig een makelaar in te schakelen. Hij of zij begeleid je van A tot Z in het gehele proces van koop / verkoop van een woning zodat je zeker weet dat er geen onverwachte verassingen optreden.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *