Stukadoor loste een groot probleem op

door

in

Laatst had ik een nieuw appartement gekocht in de omgeving van Zoetermeer / Den Haag. Ik kom zelf uit Noord-Brabant, dus het is nogal een hele stap om boven de rivieren te gaan wonen. Afgelopen donderdag kreeg ik mijn vrienden over de vloer. Zij waren blij voor me, maar vonden het uiteraard jammer dat ik wegging uit Brabant. Maar ja, ze begrijpen wel dat ik geen zin had om elke keer in die file te gaan staan.

Veel verbouwen

Ik merkte dat er een hoop moest gebeuren zodoende huurde ik een stukadoor Zoetermeer in. Deze beste meneer zorgde ervoor dat mijn plafonds weer mooi gestuukt werd. Alleen er was een probleempje: een klein stukje kreeg hij niet goed vlak. Een goede vriend van hem was ook een stukadoor. Hij kwam uit Den Haag. Zodoende belde hij de stukadoor Den Haag op om te vragen of hij met hem mee wilde kijken. Dit leverde uiteindelijk het resultaat op dat hij het wel vlak kreeg. Met meer dan een man zie je altijd meer.

Verbouwing was succesvol geslaagd

Nu de verbouwing gelukkig succesvol geslaagd was, kon ik beginnen met het interieur. Je zag al gauw dat ik een prachtig appartement had gekocht. Mijn vriendin was er ook zeer content mee. Hierdoor konden we terugkijken op een zeer succesvolle periode in Brabant. Er is een nieuwe stap gemaakt, maar het is wel een mooie stap vooruit. Mijn vrienden ga ik zeker missen. Gelukkig zie ik ze dit weekend met carnaval. Bedankt voor het meehelpen met de verbouwing mannen! Ik bestel het bier alvast.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *