overkapping inrichten

Je overkapping inrichten

door

in

Wil jij optimaal genieten van het buitenleven, zowel op warme dagen als op koele dagen tot in de late avonduurtjes? Dan is een overkapping de perfecte oplossing! Steeds meer mensen ontdekken hoe fijn een overkapping wel niet is en raden ook andere mensen aan dit te doen.

Wat zijn de voordelen van een overkapping?

De warme lucht blijft lang hangen zodat je optimaal kunt genieten. Is het een koude dag dan kun je het als nog warm hebben in je overkapping door bijvoorbeeld een sfeerhaard, heaters of dekens. Meer weten over de inrichting van jouw overkapping?

Overkapping inrichten

Naast dat een overkapping de ideale boost geeft aan je tuin, kun je ook creatief te werk met de styling ervan. De styling van je huis kun je overbrengen in je tuin door een Overkapping. Dit hoeft niet perse, ook een hele andere stijl kan zorgen voor de perfecte sfeer in je veranda. Eventueel zou je het zelfs seizoensgebonden kunnen stylen.

inrichten overkapping
het inrichten van een overkapping

Tuinmeubelen voor in de overkapping

Om alleen tot rust te komen of lekker met je gezin te genieten is een fijne zitplek een must. Om dit te creëren zul je de juiste loungeset moeten aanschaffen. Wij raden aan om de zithoek aan de dichte kant te plaatsen. Een driehoekige loungebank biedt voor veel mensen de ideale uitkomst. Ook een hangstoel of ligstoel past perfect onder de overkapping.Een ander populair item voor in de overkapping is een barset. Deze barsets zijn verkrijgbaar in allerlei mooie uitvoeringen, alleen vaak niet mobiel. Wil je een mobiele barset. Dan bieden de rubberen wielen van WielenOutlet de juiste oplossing. Ook kiezen veel mensen voor een loungeset met haard. Dit is ideaal voor in de zomer maar ook zeker in de winter.

De styling van jouw overkapping

Staan alle meubels op z’n plaats. Dan kun je eindelijk beginnen met de styling. Denk hierbij goed aan verlichting, want overkappingen zijn vaak erg donker. Kies voor sfeerlampen. Vergeet ook de stijlvolle accenten niet zoals: een vloerkleed, maar ook kleden om jezelf en de andere warm te houden op koelere dagen.

 

 


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *