De woning schilderen

door

in

Als ik aan een schilder in Papendrecht denk zie ik de straatnaambordjes voor me van Van Gogh, Vermeer en Rembrand in de schilderwijk waar ik woon. Van deze kunst- en portretschilders is vooral de late Rembrand veel in het nieuws. Er worden veel werken geveild en gerestaureerd, echter door heel andere experts op schildersgebied.

De schilders van uw woning leveren in feite ook een kunstwerkje af, ze weten als geen ander welk materiaal gebruikt moet worden en hoe bepaalde schades te repareren. Bovendien zijn ze niet alleen voor doorgaande klussen interieur en exterieur in te schakelen, voor afwijkende karweitjes zijn ze ook wel te porren.

Zo heeft mijn schilder in Papendrecht de garagedeur mooi opgeschilderd, deze klus lijkt op het eerste oog wel makkelijk, maar een droge ondergrond en een goede hechtlaag zijn van groot belang. Voor het schilderen van de aangrenzende schutting of het impregneren van de buitenmuur van uw woning mogen ze ook ingeschakeld worden.
Het zou alleen te gek voor woorden zijn als er een Van Gogh op de achtergevel vereeuwigd dient te worden.

Het is nu de tijd om het schilderwerk buiten geheel na te lopen, dus aarzel niet en schakel snel uw schilder in Papendrecht in voor een offerte of bespreking van de mogelijkheden van uw kunstwerk. Mocht u nog wat zaken die verbeterd dienen te worden, dan kan je dit aangeven. De schilder kan ook uw binnenwerk laten opleven. Vraag dan naar de mogelijkheden. We zijn u graag van dienst.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *