Dé meubeltrends voor 2020 | interieur met smaak

door

in

Welke kleuren en trends zijn hot in 2020? Van haard tot kleur. Op zoek naar wooninspiratie, woonideeën voor meubels en stylingtips voor het inrichten van je huis kijk naar Anselm Oome Meubelmaker Breda voor meubels volgens de nieuwste interieurstijlen van 2020. Ontdek hier de nieuwste woontrends in iedere woonstijl zodat je de meest trendvolle meubelen voor je woning kan kiezen!

Hedendaagse open haarden 

Open haarden zijn een blijvende gegeven, maar het lijkt erop het enthousiasme van de consument voor open haarden exponentieel groeit, zowel voor binnen als buiten. Niet alleen de sfeer wordt beter maar tijdens de koude wintermaanden is de vertoning van een knetterende haard extra aangenaam.

interieur 2020

Feng Shui kleuren

Feng Shui komt uit een 3000 jaar oude filosofie die het beweer dat het kan influenceren in geluk . Het heeft dus allemaal te maken met de relatie tussen de leefomgeving en de mens zelf. Daarom is bij Feng Shui de kleurencombinatie erg van belang. 

Verticale tuinen

Natuurlijk groen in de woonkamer is vorig jaar een enorme trend in decoratie geworden. Wat wel vernieuwd is hier is de opkomst van mensen die op zoek zijn naar een groen plafond of een groene muur van vloer tot plafond. Zoekresultaten tonen + 287% toename in de zoekopdrachten hierover. 

Mosterdgeel

De gedurfde geel-kleur voor dit nieuwe jaar is mosterdgeel, met bijgevoegde zoekopdrachten tot +45%. Dit geel is een lichtere en warmere weergave met een subtiele oranje gloed. De kleur gaat veel gemakkelijker mee met je interieur dan je denkt!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *