buitendeur

CanDo Buitendeuren

door

in ,

Een van de grotere deurenmerken is CanDo en staat voor ‘You CanDo it’. En die slogan klopt. Je kan de buitendeuren van CanDo bij een specialist bestellen en laten installeren, maar ook in vrijwel elke bouwmarkt in Nederland zijn CanDo deuren ruimschoots te verkrijgen. CanDo buitendeuren behoren tot de meest verkochte deuren van Nederland. Dus ook als je zelf je buitendeur wilt vervangen is dat heel goed te doen met een CanDo deur.

Soorten CanDo buitendeuren

CanDo heeft diverse stijlen buitendeuren. Het is een kwestie van welke stijl deur je wilt hebben en het beste past bij je huis. Hierbij een overzicht van alles CanDo buitendeur stijlen:

Modern
Een moderne CanDo buitendeur heeft een strakke vormgeving, die perfect pas bij een moderne gevel. Er zijn strakke deuren beschikbaar zowel met als zonder glas. Er is keuze tussen blank glas voor als je veel licht wilt binnenlaten en mat glas als je toch je privacy wilt behouden. De deuren zijn van massief hardhout, dus ijzersterk en bestand tegen de Nederlandse klimaatinvloeden.

Tijdloos
Een van de populairste deuren uit de CanDo collectie. Vooral omdat tijdloze deuren passen bij elke sfeer. De tijdloos collectie kan bestaan uit een iets klassieker uiterlijk, maar ook een wat modernere. Ook met de tijdloze CanDo deur kan je kiezen uit blank- of matglas, maar ook heel mooi zijn de deuren met glas in lood.

Landelijk
Wil je je huis een boerderij look geven, of woon je in een boerderij, dan is een CanDo buitendeur uit de collectie landelijk ideaal. Heel leuk detail zijn de deuren die als duodeur gebruikt kunnen worden. Daarbij kan de onderkant en de bovenkant los van elkaar geopend worden.

Klassiek
De klassieke buitendeur geeft je woning een statig uiterlijk. De deuren zijn voorzien van klassieke panelen en bestaan uit massief hardhout. Enkele deuren hebben isolatieglas met een rooster ervoor, wat de klassieke uitstraling benadrukt.

Achterdeuren
Ook heeft CanDo een collectie achterdeuren in allerlei stijlen. De achterdeuren bestaan uit grote ruiten in diverse maten ook in 4, 6 of 8 ruitverdeling. Omdat er veel glas in de achterdeur zit, zijn vele deuren ook voorzien van isolatieglas. Mooie deuren, waarmee je iedereen die achterom komt ook een stijlvolle entree geeft.

Overige buitendeuren

Natuurlijk moet een fraaie CanDo buitendeur voorzien van een mooi beslag. Ook daarvan heeft CanDo een grote collectie. De voordeur kan voorzien worden van een CanDo veiligheidspakket. Dit pakket bestaat uit het deurbeslag, driepuntssluiting, scharnieren met dievenpen en de juiste boringen en frezingen om het deurbeslag en de driepuntssluiting juist te monteren. Ook kan je op de buitendeur een fraaie bijpassende briefplaat en tochtborstel monteren.

CanDo heeft naast de buitendeuren, ook een grote collectie binnendeuren en alle materiaal voor vloer-, plafond- en muurbedekkingen.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *