Bolsius rustieke kaarsen

Bolsius kaarsen kopen voor een sfeervolle inrichting van je huis

door

in

Ben je klaar met een verbouwing van je huis en bezig met een nieuwe inrichting? Dan is het fijn om even een goed plan te maken van tevoren. Hierin kun je kleuren, vormen en afmetingen van meubels, accessoires en decoratie met elkaar afstemmen. Niet onbelangrijk is de sfeer in huis en de sfeermakers bij uitstek zijn kaarsen. Met brandende kaarsen wordt het instant gezellig en het licht van de vlammen geeft een warme gloed aan het interieur. Ook voor buiten is er een mooie collectie kaarsen, fakkels en gevulde glazen verkrijgbaar.

Bolsius kaarsen assortiment

Bolsius rustieke kaarsen

In Nederland worden al jaar en dag veel kaarsen gebrand. Ons land staat bovenaan de laatste lijstjes als het gaat om meest gebrande kaarsen per persoon per jaar. De kaarsenmaker met de meeste verkoop is Bolsius. Het assortiment van Bolsius is zeer uitgebreid, de kwaliteit is hoog en de prijzen zijn aantrekkelijk. Bolsius kaarsen branden mooi op, zonder walmen of roeten en met een rustige vlam. Onderdeel van de Bolsius groep is Gouda. De Gouda-kaarsen worden geroemd om hun uitmuntende brandeigenschappen, stabiele vlam en schone verbranding. Met name de stearine kaarsen branden zeer schoon op.

Om een kleine greep te doen uit het prachtige Bolsius Kaarsen assortiment:

  • Geurkaarsen, waaronder geurtheelichten, geurstompkaarsen en geurstokjes
  • Tafelkaarsen, waaronder dinerkaarsen, gotische kaarsen en kroonkaarsen
  • Rustieke kaarsen, waaronder de rustieke stompkaarsen en bolkaarsen
  • Gevulde glazen, waaronder leuke glaasje voor het voorjaar en de zomer
  • Drijfkaarsen voor een leuke opgemaakte schaal, gevuld met water en drijvende kaarsjes
  • Dompelkaarsen en kerstboomkaarsjes voor een mooi kerstinterieur

Bolsius kaarsen kopen

Het online kopen van kaarsen heeft een vlucht genomen in de afgelopen jaren. Omdat iedereen wel weet hoe een kaars eruit ziet, zal niet snel een miskoop worden gedaan. Zeker als je al kaarsen thuis hebt die je nogmaals wilt kopen, dan kun je deze eenvoudig online bijbestellen. Het grootste assortiment Bolsius kaarsen is te vinden bij VanKaarstotServet. Deze webshop vol sfeerartikelen is gebruiksvriendelijk, hanteert lage prijzen en biedt een persoonlijke klantenservice. Een echte aanrader dus voor het Bolsius kaarsen kopen!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *