minikraan

Bij welke klussen heb je een minikraan nodig?

door

in

Een minikraan inzetten voor een klus heeft veel voordelen. Je maakt het werk een stuk lichter en kunt er veel tijd mee besparen. Bovendien is het inzetten van een minikraan soms de enige optie als je een klus wilt klaren! Wanneer jij een minikraan nodig hebt? Wij vertellen het je in dit artikel. 

Kleinere graafwerkzaamheden om huis

Een minikraan is bijzonder handig voor graafwerkzaamheden om huis. Omdat je overal heel gemakkelijk bij kunt komen en de bediening een stuk gemakkelijker is dan een grote kraan. Waar je overigens ook niet altijd de ruimte voor hebt. Het is dus echt een goede oplossing voor om een woning. Of je de tuin nu wilt uitgraven en egaliseren of leidingen in de tuin wilt aangelegen. Er is van alles mogelijk dankzij een kleinere graafmachine. Bij Pon Compact kun je terecht voor robuuste minigraver met een ongekend lange levensduur.

Wanneer er weinig werkruimte is

Ook heb je lang niet overal even veel ruimte om te werken of draaien. Dan is een grotere kraan of graafmachine alleen maar onhandig. Waar een kleine minigraver precies de goede oplossing kan bieden. De besturing is een stuk makkelijker en als het op graven aankomt kan vrijwel iedereen er mee omgaan. Omdat de bediening heel eenvoudig is. 

Het is echter wel handig te weten dat ook binnen kleinere mini kranen en graafmachines veel verschillende soorten zijn. Je kunt denken aan het soort rupsbanden als het gewicht van een machine. Kijk dus goed naar deze specificaties om een goede keuze te maken.

Als je minimaal onderhoud wilt doen

Een minikraan kopen? Dan maak je een goede keuze! Omdat het onderhoud dat je moet doen minimaal is en de kosten van een dergelijke kraan veelal een stuk voordeliger zijn. Je kunt bij vrijwel elk onderdeel en er zelf voor zorgen dat de machine soepel blijft lopen. 

Je hebt dus ook de kosten voor slijtage zelf in de hand. Want hoe beter het onderhoud hoe minder kosten je hebt aan onderdelen vervangen. Een goede keuze dus als je echt rondom huis aan de slag wil of hierin je dienstverlening aan klanten zal aanbieden.

 


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *