kruipruimte

Waarom kiezen voor zuigtechniek bij de kruipruimte uitgraven?

door

in

Er moeten werkzaamheden verricht worden aan jouw kruipruimte, maar gezien de smalle ruimte is het nu vrijwel onmogelijk om daar mensen neer te zetten die werkzaamheden aan jouw kruipruimte moeten uitvoeren. Het is dus noodzakelijk om deze uit te laten graven, maar uiteraard moet dit secuur gebeuren om geen schade te veroorzaken. Hieronder wordt uitgelegd waarom je kan kiezen voor de zuigtechniek bij het uitgraven van de kruipruimte en wat de voordelen van deze methode zijn.

Wanneer gebruik maken van zuigtechniek?

Bij het creëren van meer ruimte in de kruipruimte, bij het opruimen van puin of ander afval wat zich daar bevindt, bij het verder uitgraven van de kruipruimte om een kelder te creëren of om de kruipruimte vervolgens te kunnen isoleren is het aan te raden om gebruik te maken van de zuigtechniek om jouw kruipruimte klus eenvoudig te klaren. 

Door het laten afzuigen van jouw kruipruimte voorkom je schade aan kabels en leidingen. Bij het zelf uitgraven of het huren van een kleine machine om de ruimte verder uit te graven is de kans groot dat leidingen of kabels beschadigen en deze eerst hersteld dienen te worden, wat zorgt voor een extra kostenpost. 

Door de zuigtechniek te gebruiken die ervoor zorgt dat puin en grond door buizen en slangen heen wordt afgezogen, voorkom je dus schade binnen je kruipruimte. Ook wordt de grond of het afvalmateriaal nadat het is opgezogen en vervolgens de buizen heeft verlaten, gestort in een zuigwagen of bigbags, zodat je het afvalmateriaal ook niet af hoeft te voeren en er geen rotzooi achterblijft. Door de constructie met slangen en buisverbindingen is het gebruiken van de zuigtechniek vrijwel altijd mogelijk, omdat de slangen en buizen tot wel 100 meter verlengd kunnen worden om elke plek te kunnen bereiken. De zuigtechniek kent dus genoeg voordelen om bij het moeten uitgraven van je kruipruimte hiervoor te kiezen.

Overtuigd van het toepassen van zuigtechniek om je kruipruimte uit te graven? Kooiker Zuigtechniek is al jaren gespecialiseerd op het gebied van zand zuigen.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *