Tips voor de aannemer

door

in

Je wilt een aannemer in dienst nemen, maar je hebt hele slechte berichten over diverse aannemers gelezen. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Iedereen heeft wel eens verhalen van een ander gehoord over verbouwingen die uit de hand zijn gelopen. Niet voor niets zijn er programma’s als ‘help mijn man is klusser’ in het leven geroepen.

Let op of het bedrijf ervaring heeft of niet

Wanneer je bijvoorbeeld op zoek gaat naar een aannemersbedrijf in Dordrecht, kan je vragen hoeveel jaar ervaringen de betreffende persoon heeft. Hier kan je een inschatting bij maken wat de beste man allemaal al heeft gepresteerd.

Daarnaast kan je nog aan bekenden vragen of ze de best man kennen, en of hij eventueel capabel is om je project uit te voeren.

Vraag naar referentiemateriaal

Wanneer je referentiemateriaal opvraagt, kan je kijken of het werk wat de beste man heeft opgeleverd ook daadwerkelijk datgene is waar je naar op zoek bent. Vraag altijd naar meer dan één project, want dan kan je echt bepalen of je datgene zoekt wat je ook echt wilt.

Vraag bij meerdere partijen een offerte op

Je kan ook bijvoorbeeld een offerte opvragen van een aannemer in Spijkenisse. Zo kan je de prijzen van de diverse partijen goed met elkaar vergelijken. Je wilt natuurlijk geen dief van je eigen portemonnee zijn.

Nu heb je een aantal tips van me gekregen die passen wanneer je een verbouwing wilt ondernemen. Hopelijk heb je wat aan de tips en vind je de jusite aannemer.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *