Tips als u een huis wilt laten schilderen

door

in

U kunt uw huis natuurlijk zelf schilderen. U moet er dan wel rekening mee houden dat u de juiste handelingen verricht en de juiste verf gebruikt. Een huis schilderen is een vak apart. Waar u ook rekening mee moet houden is dat u voor een huis schilderen veel tijd moet vrijmaken. Daarom kunt u uw huis ook laten schilderen door de vakman.

Huisschilder
Voor het schilderen van uw huis kunt u verschillende offertes aanvragen. Wanneer u de verschillende offertes binnen heeft kunt u ze onderling vergelijken. Ga daarbij nooit uit van de goedkoopste. Ga met die schilder, die u de klus wilt laten uitvoeren, rond de tafel zitten en overleg goed wat u wenst. Dat kan narigheid achteraf voorkomen.

Abonneren
Wanneer de schilder klus klaar is kunt u met de schilder een afspraak maken, dat hij bijvoorbeeld om de drie á 4 jaar komt controleren wat er nog eventueel gedaan moet worden, om het geheel weer perfect in orde te maken. In de meeste gevallen zal dat nog niet nodig zijn. Wanneer de schilder klus goed is volbracht moet de verf zeker 5 á 6 jaar tegen alle weersinvloeden kunnen. Wat u ook kunt doen is een abonnement afsluiten samen met uw buren. Dat is goedkoper dan wanneer de schilder alleen voor uw huis moet komen. Neem een schilder die werkt volgens de voorwaarden die door de Algemene Consumenten is gesteld door de Stichting AF en/of De Betere Schilder.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *