Het vernieuwen van je interieur

Je wil graag je partner, familie, vrienden of gewoon jezelf verrassen met een buffelschedel als origineel cadeau. Wat is een realistische prijs voor een origineel of namaakexemplaar?

 

Symbolische betekenis
Vandaag hebben veel mensen buffelschedels of horens in hun woning hangen. Het brengt vrede en rust en houdt slechte energie buiten. Zo’n buffelkop is natuurlijk ook een mooie, stijlvolle decoratie. Buffelschedels zie je soms ook hangen boven de ingang van gebouwen. De achterliggende gedachte is dat de buffelkop de boosaardige energie weghoudt en dat de fundering van het gebouw extra stevig wordt.

 

Een echte buffelschedel of namaak
De meeste echte buffelschedels zijn nogal duur, d.w.z. ze kosten rond de 150 Euro. Je kan ze vinden in winkels of webshops die woningdecoratie verkopen. En je vindt ze natuurlijk ook op tweedehandssites.

 

Een goedkope en toch sierlijke buffelkop in kunststeen die echt lijkt, vind je bij: westerndeco.nl.

 

Laten verzenden of afhalen?
Als je een buffelkop online koopt, houd dan rekening met de verzendkosten.
Die kunnen flink oplopen, zeker bij zendingen met een groot formaat of gewicht.
Soms is het voordeliger en veiliger om je kleinood zelf af te halen.

Een buffelschedel kopen in Afrika is een alternatief. Ook daar ga je beter vooraf na wat je koopt. Je kan deze ook tegenwoordig makkelijk en snel via het internet bestellen. Je kan zelfs je eigen voorkeuren doorgeven. Geef deze via een contactformulier bijvoorbeeld door. Een andere optie is om gewoon de telefoon te pakken. Je kan zo ook van alles doorgeven wat je wensen zijn.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *