stalen profielen

Stalen U profielen op maat

door

in

Wanneer u op zoek bent naar stalen U profielen, kan het lastig zijn een geschikte partner te vinden die maatwerk levert. Soms worden er maar twee of drie maten aangeboden of is het moeilijk om een U profiel op grote schaal te bestellen. Bij veel metaalbedrijven wordt er echter wel op grote schaal gewerkt een U profielen, maar is de dikte vaak moeilijk te bepalen. Echter zijn er wel een aantal goede staalbedrijven die niet enkel U profielen op maat, maar ook op een specifiek gewenste dikte kunnen leveren. Met behulp van koudwalsen worden de dikte en de vorm namelijk specifiek op maat voor u geproduceerd.

Stalen U profielen op maat bestellen

Tegenwoordig hoeft u niet meer bij het staalbedrijf langs om te bespreken wat u precies nodig heeft. Via het internet kunt u namelijk direct invullen welke maten u nodig heeft en hoeveel van deze U profielen u graag zou willen bestellen. Vervolgens krijgt u een richtprijs van het bedrijf en na goedkeuring van u, worden de stalen U profielen op maat voor u gemaakt. Hierbij kunt vaak ook nog kiezen of u deze producten geleverd wilt hebben of zelf op komt halen. Uiteraard hangt dit helemaal af van de grote van uw order en is het altijd mogelijk om de mogelijkheden te bespreken met het staalbedrijf. Stalen U profielen op maat bestellen maakt het mogelijk om eenvoudig de juiste U vormige profielen aan te vragen, waarbij u verzekerd bent van kwaliteit.

stalen u profiel
Stalen U profiel nodig?

Waar worden stalen U profielen toegepast?

Stalen U profielen op maat worden voornamelijk toegepast in de bouwsector, voor draagconstructies, het aansluiten van trappen of dakconstructies. Een stalen U profiel op maat zorgt ervoor dat deze toepassingen nog steviger worden en er niet geknipt of gehakt hoeft te worden in algemene stalen U profielen. Hiermee bent u dus verzekerd van stevigheid en kwaliteit. De stalen U profielen op maat worden in de fabriek met behulp van koudwalsen geproduceerd, waardoor ze steviger zijn dan andere U profielen. Dit is ideaal voor de bouwsector, omdat de stalen u profielen nu niet enkel voldoen aan de minimale wettelijke eisen, maar ook nog extra sterk zijn en op maat voor u worden geproduceerd!

Waarom kiezen voor staal?

Staal wordt al heel erg lang toegepast in de bouwsector voor het waarborgen van stevigheid bij constructies. De manier waarop staal wordt verwerkt en geproduceerd wordt echter steeds beter en effectiever, waardoor het goedkoper en steviger materiaal wordt. Dit maakt staal een ideaal constructiemateriaal voor aannemers. Vooral als van dit staal ook nog eens stalen U profielen op maat kunnen worden gemaakt. Dit kan een aannemer enorm veel geld en gedoe schelen. De kosten van stalen U profielen op maat liggen in verhouding namelijk veel lager dan het bestellen van grote aantallen U profielen die vervolgens verknipt moeten worden, of in sommige gevallen toch niet helemaal blijken te passen. Dit kost namelijk extra manuren en vaak is het aankopen van deze grote hoeveelheden staal ook nog eens een enorme kostenpost. De meeste afnemers van stalen U profielen op maat zijn dan ook aannemers die deze producten voor specifieke projecten gaan gebruiken. Voor stalen U profielen op maat, neemt u dus direct contact op met CM Staal | Koudgevormd.nl.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *