ghalia lampen

Meer sfeer in huis met Ghalia lampen

door

in

Wat is nu weer een Ghalia lamp? Maak kennis met een van de laatste wonen en interieur trends. Ghalia lampen zijn lampen van Egyptische komaf. Waarom uit Egypte? Nou in dit land maakt men nog sfeervolle authentieke lampen helemaal met de hand. Dus geen fabriek werk o.i.d. maar echt hoogwaardig handwerk. Het verschil in kwaliteit is ook voor leken direct zichtbaar. Schitterende lampen. Het ontwerp van de lampen springt in het oog, maar des te beter nog als je ze aan zet en er een magisch lichtspel ontstaat dankzij de vele gaatjes in de lampen.

Dit soort lampen zijn dus met name verkrijgbaar in Noord Afrika. De lampen hier kennen de typische filigrain stijl. Met vele duizenden gaatjes zorgen ze voor een sprookjes atmosfeer. Dit soort lampen worden nu eenmaal niet gemaakt in Europa. Zou ook veel te duur zijn. Maar in Egypte zijn er dus nog vele ateliers waar vaklieden deze kunst verstaan. De lampen zijn voor Nederlandse begrippen uitermate betaalbaar. Qua logistiek, je kunt in principe zelf afreizen naar Egypte en steden als Cairo doorspeuren op zoek naar markten en interieur winkels. Dit is wellicht niet super veilig als leek zijnde, je moet wel een beetje weten hoe jezelf te manoeuvreren in deze hectische stad. Ook onderhandelen kan een crime zijn.

authentieke lampen
Wat vindt jij van ghalia lampen?

Het koop proces gaat wel iets anders dan in Nederland waar altijd de prijs duidelijk aangegeven staat en afdingen over het algemeen niet in dank afgenomen wordt. Hier in Egypte is afdingen een must. Heb je hier geen ervaring mee, met dit onderhandelingsspel, dan zul je ongetwijfeld te veel betalen. Waarom al deze moeite ondergaan als men dit soort lampen simpel via een webwinkel kan bestellen, we bevelen deze website aan daarvoor. Indien je specifiek op zoek bent naar een plafonnière, dan kun je beter hier beginnen. Enfin, wanneer je zo een lamp of twee in je woonkamer haalt, we garanderen je, je zult je eigen woonkamer niet meer herkennen (op een goede manier natuurlijk). Meer sfeer is gegarandeerd. Egyptisch interieur is helemaal hot immers in 2019, en onze voorspelling is dat dit de komende jaren ook nog wel zo zal blijven. Wil je meer sfeer in huis twijfel dan niet en ga voor Noord-Afrikaanse interieur en decoratie objecten. Tevens een optie om te overwegen zijn Marokkaanse decoratie stukken, zoals kleurrijke kussentjes ook die voegen enorm veel sfeer toe aan iedere kamer waar je ze maar deponeert. Veel succes gewenst met de verbouwing.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *