stickers en foto's aan de muur

Het aanbrengen van muurdecoratie in je huis

door

in

Een trend van tegenwoordig is dat jij je huis kan versieren met leuke stickers. Als je een bepaalde stijl in je huis hanteert kan je de sticker daarop aanpassen. Houdt je van een landelijke stijl, kan jij je muur prima versieren met stickers met een natuuraanzicht. Het makkelijke is dat een hoop bedrijven stickers ontwerpen voor in de woning. Je kan dan als consument een ontwerp indienen en dan wordt het geprint in de wensen van de klant. Het voordeel hiervan is dat je eindeloos kan variëren. Je maakt dan van je eigen huis een echt uniek plekje voor jezelf.

Foto’s in de woning

Wat ook wel leuk is om in een woning terug te zien is het gebruik van foto’s. Ook met foto’s kun je een unieke muurdecoratie maken. Je kan bijvoorbeeld familiefoto’s aan de muur hangen. Een foto kan je op verschillende manieren in het interieur toepassen. Je kan de foto op papier afdrukken. Dit is echter een vrij standaard manier van decoreren met foto’s. Wat een huis echt uniek zal maken is dat je een foto afdrukt op een houten plaat om een landelijk effect te vormen. Houdt je niet van de landelijke stijl? Er zijn zelfs technieken om een foto op aluminium of plastic af te drukken. Dat geeft je woning een unieke uitstraling. Ben je als klant niet echt van portretten? Dan kan je ook een foto ophangen van een landschap of een dierenfoto. Je kan hier eindeloos mee combineren.

muurdecoratie
Het aanbrengen van muurdecoratie in je huis

Tegeltjes met spreuken voor in de keuken of de slaapkamer

Om de keuken tot iets unieks te maken kun je een leuke tegel laten drukken voor aan de muur. Je kan de tegel laten versieren met een spreuk of afbeelding die je leuk vindt.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *