Fleur je tuin op: Vuurtafels!

door

in ,

Als je op zoek bent naar een leuke en spannende manier om in vlammetjes te kijken én bovendien een beetje extra warmte op je terras wil, dan moet je zeker eens naar een vuurtafel kijken.

Vuur

We vinden het allemaal leuk om naar vlammetjes te kijken. De dansende tongen boven het haardvuur of het flakkerend vlammetje van een kaars, ze trekken onze aandacht. We kunnen er gefascineerd naar staren. Het neemt onze gedachten mee. Een vuurtje levert ook warmte en gezelligheid. Het is niet voor niets dat kampvuren lange tijd zo populair waren.

Het moderne kampvuur

Het aanleggen van een kampvuur is een heel karwei en niet geschikt voor onze tuinen en terrassen. Gelukkig zijn er heel wat alternatieven ontwikkeld, zoals de vuurkorf, de tuinhaard en de stookpot. Ze hebben wel wat nadelen: je moet steeds brandstof aan blijven slepen, je moet oppassen voor rondvliegende vonken en je zult na afloop de troep moeten opruimen. Dat moet beter kunnen!

Vuurtafels

Voor al die vuurliefhebbers is er dan nu eindelijk een alternatief dat afrekent met de hierboven genoemde nadelen: vuurtafels. Een vuurtafel is in feite een gashaard, waaromheen een mooie ombouw staat. Voor de bediening gebruik je gewoon knoppen, lekker gemakkelijk dus. Met een vuurtafel kun je weer genieten van een veilig vuurtje op je terras.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *