outdoor bbq chef

Elk nadeel heeft zijn voordeel met de BBQ chef

door

in

Het is alweer de derde zomer op rij, waarbij hitterecords worden gebroken en lange zwoele zomeravonden gewoon aan het worden zijn. Het lijkt erop dat we qua klimaat betreft steeds meer het klimaat krijgen van Midden-Frankrijk. Veel zomerse dagen met temperaturen van minimaal 25 graden en tot ’s avonds laat zwoel weer.

Dat vereist de nodige aanpassingen in en rond het huis. Er zijn hiervoor twee oplossingen. Om het ’s nachts koel te houden een airco aanschaffen voor de slaapkamer en voor buiten natuurlijk een professionele BBQ voor de vele zwoele zomeravonden. In landen als Australië en Zuid-Afrika behoort een grote BBQ al langer tot de standaarduitrusting voor de achtertuin. De Outdoorchef BBQ is daarbij een favoriet model.

Voor de veeleisende barbecueliefhebber

De Outdoor BBQ chef is een gasbarbecue en zorgt voor perfecte grillresultaten op het grillrooster van gietijzer. De BBQ is eerder een buitenkeuken te noemen en voorzien van vier RVS branders. Door de hoge temperaturen zijn de resultaten zeer goed. Ook handig is de opdeling in twee temperatuurzones. De ene soort vlees wil je toch meer verhitten dan de andere. Ook beschikken sommige modellen over een steakbrander en zijbrander voor het maken van steaks en het opwarmen van sausjes. Als veeleisende barbecueliefhebber kom je ruimschoots aan je trekken.

gasbarbecue
Lees hier alles over de Outdoor BBQ chef

Geschikt voor 15 personen

Eet je regelmatig met een groter gezelschap dan is de BBQ chef een goede keuze. Er is voldoende ruimte voor 15 personen. De normale BBQ’s hebben vaak onvoldoende capaciteit voor een wat groter gezelschap en juist barbecueën wil je vaak doen met meerdere mensen. De grote warmhoudrekken aan de zijkant staan garant voor het gelijktijdig kunnen opdienen van maaltijden en dat is wel zo praktisch. Je kunt een barbecue met een BBQ chef niet vergelijken met een conventionele barbecue, omdat het een speciale ervaring is.

Duurdere modellen voor de echte fijnproevers

Bij alle modellen zijn de gebruikte materialen van topkwaliteit. Het granieten werkblad is duurzaam en eenvoudig schoon te maken. De BBQ gaat jaren mee. Voor de RVS-liefhebber is er tevens een geheel in RVS uitgevoerde versie. Normaal gesproken is de BBQ verkrijgbaar in het zwart. De wielen onder de BBQ maken hem gemakkelijk verplaatsbaar.

 


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *