Aan de slag met Komparus

door

in

Komparus is een bedrijf dat zich richt op de mensen die een offerte nodig hebben. Zij doen dit door op Komparus hun zoekopdracht in te vullen, te wachten op verschillende offertes en daarna deze te vergelijken met andere offertes. Dit gehele proces is erg snel en eenvoudig door te lopen met Komparus. In onderstaand bericht leest u meer over de site Komparus.nl en hoe deze werkt.

Home

Uiteraard begint u bij het kopje Home. Onder deze titel vindt u praktische informatie over Komparus als bedrijf en wat zij voor u betekenen. U leest hier bijvoorbeeld dat zij u de mogelijkheid bieden om een bepaalde klus op hun site te plaatsen, daarop reacties van vakmensen te ontvangen en uiteindelijk het juiste bedrijf te kiezen. Daarnaast is het mogelijk om gelijk een klus of opdracht te plaatsen en deze te vergelijken met al eerder gegeven offertes. Ook kunt u zoeken op een bepaalde term, zodat u direct bij de juiste pagina uitkomt.

Producten

Onder het kopje Producten vindt u zoals verwacht alle producten die Komparus Offerte vergelijken voor u aanbiedt. U ziet een grote lijst met links met allerlei vakgebieden, zodat u precies weet waar u zoeken moet. Wanneer u dan op een link klikt, verschijnt er een pagina met informatie over het desbetreffende vakgebied. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw persoonlijke informatie in te vullen om offertes te ontvangen over problemen rondom die zoekterm. Bij het invullen van deze informatie is het belangrijk dat u ook duidelijk foto’s toevoegt, zodat de vakman weet waar hij aan toe is.

Aanmelden

Ook is het mogelijk om u als bedrijf aan te melden bij Komparus. Hier vult u dan uw bedrijfsnaam en KVK-nummer in, gevolgd door de persoonlijke gegevens. Eenmaal aangemeld, geniet u van een aantal voordelen. U krijgt meer offerte-aanvragen te zien waar u als bedrijf op reageert en u verhoogt uw omzet door u aan te bieden aan de mensen, zodat zij u inschakelen voor een klus. Natuurlijk verloopt dit sneller en beter wanneer u actief bent en snel reageert op verzoeken.

Hoe werkt het

Bij de kop Hoe werkt het vindt u praktische informatie over Komparus. Dit is een soort van handleiding die u helpt met het plaatsen van offerte-aanvragen als particulier of het reageren op dergelijke offertes. Beide mogelijkheden staan apart en duidelijk uitgelegd, zodat u gemakkelijk op weg kan. Ook vindt u hier de algemene voorwaarden voor zowel bedrijven als particulieren en is het ook mogelijk om u vanaf deze aan te melden als bedrijf.

Bedrijven

Tot slot het kopje Bedrijven. Hier ziet u alle bedrijven per vakgebied die ingeschreven staan bij Komparus. Het is mogelijk om te filteren op een bepaald vakgebied, of meerdere, zodat u een erg nauwkeurig beeld krijgt van de beschikbare bedrijven voor uw klus. Wanneer u een bepaald bedrijf vindt en op de link klikt, ziet u een pagina verschijnen met hun persoonlijke informatie en extra’s, zoals afbeeldingen.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *