servicemonteur

5 eigenschappen van een goede servicemonteur

door

in

Niets is voor een servicemonteur gek genoeg! Hij moet snel kunnen schakelen als er iets aan de hand is en vooral oplossingsgericht te werk gaan. Waarbij de monteur alles zelf in handen hebt en handig is in het repareren of verhelpen van problemen. Dit kan om van alles gaan. Laten we kijken naar de eigenschappen.

 

Kun jij je helemaal vinden in de onderstaande eigenschappen? Dan is de vacature monteur Leeuwarden absoluut iets voor jou! Solliciteer direct.

Een oplossingsgerichte aanpak

Als servicemonteur moet je een oplossingsgerichte aanpak hebben. Omdat je soms voor situaties komt te staan die direct opgelost of verholpen moeten worden. Zelfs als dit slechts tijdelijk is tot er een uiteindelijke oplossing komt. Je bent dan ook de schakel die de ketting bij elkaar houd en er voor klanten als het bedrijf.

In grote lijnen zelfstandig kunnen werken

Je weet zelf als beste wat een goede oplossing is. Wat er nodig is en op welk moment er gehandeld moet worden. Dat vraagt dus ook om een zelfstandige werkwijze. Waarbij het je aan werkelijk niets zal ontbreken.

De nodige technische kennis hebben

Natuurlijk heb je ook de nodige kennis in huis als het om techniek gaat. Omdat je dingen moet kunnen maken, oplossingen moet vinden en uiteindelijk ook moet zorgen dat iets weer werkt.  

Ambitieus zijn

Je wilt doorgroeien en bent gedreven en hebt de nodige ambities. Dat moet ook omdat er steeds meer mogelijk wordt en je daar toch echt de aangewezen persoon voor bent. 

Handig zijn

Natuurlijk ben je ontzettend handig en in staat om dingen te maken. Het handig zijn sluit naadloos aan op je ambities en technische kennis. Maar vooral op het feit dat je oplossingsgericht te werk gaat!

 

Voldoe jij aan bovenstaande competenties en woon je in omgeving Flevoland? Solliciteer dan op deze vacature monteur in Lelystad bij WR.

 


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *