voordelen beton cire op toilet

Beton Cire op het toilet: wat zijn de voordelen?

door

in

Het toilet kan een lastige plek zijn om leuk in te richten. Gelukkig kan Beton Cire hier oplossingen bieden. Deze moderne en populaire manier om je muren af te werken kent vele voordelen, maar wat zijn die voordelen precies?

Wanneer we het hebben over een Beton Cire toilet, hebben we het niet letterlijk over een toilet gemaakt van beton. Nee, dan hebben we het over een toiletruimte waarbij de muren en/of de vloer zijn afgewerkt met Beton Cire. Maar waarom zou je dat doen? Waarom zou je niet gewoon traditionele tegels plaatsen, bijvoorbeeld? Omdat een Beton Cire toilet een aantal unieke voordelen te bieden heeft.

Beton Cire is watervast

Een belangrijk voordeel van Beton Cire is dat het watervast is. Dat is natuurlijk wel zo fijn in een ruimte zoals het toilet. Dan hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken als je wat water morst tijdens het handen wassen. Ook wanneer je het toilet gaat schoonmaken geniet je van de voordelen. Je kunt je Beton Cire toilet gewoon met een vochtige doek schoonmaken, want het materiaal is water- en slijtvast. Dat is nog eens makkelijk.

Makkelijk aan te brengen

Beton Cire maakt je leven niet alleen makkelijk tijdens het schoonmaken, ook tijdens het afwerken van je toilet ervaar je al voordelen. De moderne beton-afwerking kan in veel gevallen namelijk direct over je oude tegels aangebracht worden. Dat scheelt sloopwerk, rommel, tijd en moeite. Dat maakt Beton Cire in elke ruimte een fijn materiaal om mee te werken, dus ook in het toilet.

beton cire toilet
Wat zijn de voordelen van Beton Cire op het toilet?

Naadloze afwerking

Een derde voordeel van een Beton Cire toilet is de naadloze afwerking die het oplevert. In tegenstellingen tot met tegels kan elk hoekje mooi afgewerkt worden met Beton Cire, hoe klein of vreemd het hoekje ook is. Woon jij bijvoorbeeld in een oud, Amsterdams huis met een kleine, vreemd gevormde toiletruimte? Ga dan op zoek naar een stukadoor in Amsterdam die ervaring heeft met Beton Cire, dan weet je zeker dat je toilet naadloos wordt afgewerkt.

Extra detail

Tenslotte kun je Beton Cire gebruiken om extra details toe te voegen aan de inrichting van je toilet. Het wordt niet voor niets het kleinste kamertje genoemd: je hebt vaak weinig ruimte om mee te werken. Daarom is het beetje reliëf dat Beton Cire biedt een welkome toevoeging. Het geeft je toilet net dat extra beetje stijl en klasse. Daarnaast kun je nog meer details toevoegen, zoals een kleine nis in de muur voor wat geurstokjes of een kaarsje. Zo haal je het meeste uit de kleinste kamer in huis.

Een modern toilet

En ja, je zou het bijna vergeten, maar Beton Cire ziet er ook gewoon hartstikke goed uit. De ruwe beton-look en (normaliter) neutrale kleuren lenen zich perfect voor een industrieel, rustiek of modern toilet. Beton Cire is niet voor niets de hype van dit moment.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van een Beton Cire toilet of hoe je de moderne afwerking kunt gebruiken in andere ruimtes? Kijk dan eens op Stucstunter.nl voor meer informatie.

 

 


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *